Intohimon tappajat – Osa I

Vesa-Matti Loiri totesi Loirinuotiolla-ohjelmassa Lenita Airiston kysyessä intohimon kestosta parisuhteessa, että ”kaksi vuotta”. Kaksi vuotta? Mitä hittoa?! Koska meidän vakaa aikomuksemme on, että parisuhteemme tulee pysymään intohimoisena seuraavat… No, hamaan hautaan saakka. Olemme yhdessä listanneet asioita, jotka meidän mielestämme tappavat intohimon. Jokaisella on  tietysti omat mielipiteensä, mutta tulemme kirjoittamaan otsikolla Intohimon tappajat meidän näkemyksemme.

Jos siis haluat latistaa suhteesi intohimottomaksi, nujertaa sen harmaaksi epämääräiseksi pahaksi oloksi ja loppujen lopuksi listiä  kokonaan, niin ryhdy seuraamaan sarjaamme. Käänteisesti tietysti voit välttää nämä seikat ja pitää parisuhteesi voimaa antavana, mukavana ja intohimoisena.

Mutta asiaan. Näin tapat intohimon suhteestasi. Osa 1 – ihmiset.

Haali ympärillesi katkeroituneita ja elämäänsä kyllästyneita pariskuntia ja ihmisiä, joiden retoriikka pitää sisällään fraaseja ”pallo jalassa”, ”kolmekymmentävuotinen sota”, ”ei kurjuutta kummempaa”, ”maanpäällinen helvetti”  ja niin edelleen, kun he keskustelevat elämästään ja parisuhteestaan. Hakeudu sellaisten naisten joukkoon, jotka illanvietoissa kerääntyvät  ulvomaan yhteen suureen kuoroon kumppaniensa huonoutta ja niiden miesten seuraan, jotka kokoontuvat etäämmälle välttelemään rakkaudesta ja ihmissuhteista puhumista yhdessä isossa mykkäkoulussa.

Tapaile ihmisiä, jotka suhtautuvat sukupuolirooleihin rajoittuneesti ja stereotyyppisesti. Ihaile niitä naisia ja miehiä, jotka pukevat ilkeät ajatuksensa rakkaudesta ja ihmissuhteista älykkääseen huumoriin.  Vietä aikaasi sellaisten ihmisten kanssa, joiden mielestä on normaalia että pariskunnat piikittelevät, nalkuttavat ja valehtelevat toisilleen, ohittavat toisensa ja puhuvat toisilleen loukkaavasti ja alentuvasti.

Anna omaa aikaasi ihmisille, joiden mielestä rakkautta ei ole, niille jotka ovat skeptisiä, kyynisiä ja rakkaudettomia. Niille, jotka toteavat sinulle, että ”kyllä tuo menee ohi”, kun kerrot tavanneesi erityisen ihmisen, jota kohtaan tunnet  vetoa ja rakkautta.

Kaihda ihmisiä, joille parisuhde on voimavara ja lämmin keidas. Välttele pariskuntia, jotka näyttävät avoimesti hellät tunteensa toisilleen ja ilmiselvästi nauttivat toistensa seurasta. Karta heitä, jotka keskustelevat mielellään rakkaudesta ja heitä, jotka herkistyvät kauniiden rakkaustarinoiden ja -laulujen äärellä. Älä missään tapauksessa seurustele ihmisten kanssa, jotka rakastavat läheisiään, ympäröivää  maailmaa – ylipäätään elämää.

F&T

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s