Kääk!

Se oli sitten sovittu. Treffit. Näkisimme T:n kanssa aivan pian. Mutta minulla oli ongelma. Iso ongelma. Minä kuulun nimittäin siihen porukkaan, jolla on, ihan oikeasti, reilusti ylipainoa. Olin jo päättänyt, että koska miestä ei tuntunut tarraavan kylkeeni, ainoa mahdollisuus saada mies on hoitaa kylkiluut näkyviin. Kun sitten laitoin profiilini deittipalveluun hetken mielijohteesta, niin kylkiluut olivat edelleen pehmoisen rasvavaipan alla ja vaatekoko XL. Laihduttaminen oli jälleen kerran unohtunut jonkun, muka tärkeämmän alle.

Kirjoitin varovasti jo ensimmäisten meilien joukossa T:lle, että minulla on reilusti ylipainoa. T oli kuitenkin nähnyt kuvia kasvoistani ja kirjoitti hyvin diplomaattisesti: ”Et sinä varmaan ihan Gibert Grapen äiti ole.” Muistan miten minua nauratti, että mies pelaa varman päälle. Nauratti, itketti, harmitti ja pelotti. Olen ollut koko aikuisikäni ylipainoinen ja moni on sanonut minulle, että ”kannan kiloni upeasti”. En siis ole koskaan pyytänyt anteeksi olemassaoloani, ja lihavuus ei varsinaisesti ole estänyt minulta mitään. Mutta. En todellakaan ole ollut tyytyväinen kehooni. Epäsäännöllisen säännöllisesti olen aloittanut uuden elämän tavoitteena pudottaa painoa. Minua siis hävetti ylipainoni, vaikka muuten koin itseni kauniiksi ja viehättäväksi naiseksi. Pelkäsin, myös miten T reagoisi minut nähdessään. Olisiko läskit este rakkaudelle?

Kehoon liittyvät asiat ovat herkkiä ja kompleksisia, jotka kietoutuvat koko seksuaalisuuteen. Tulemme aivan varmasti kirjoittaamaan kehollisuudesta lisää jatkossa…

Usein sanotaan, että miehet eivät välitä naistensa liikakiloista. Iloisuus, huumorintaju, seksuaalinen halukkuus ja monet muut piirteet ovat huomattavasti tärkeämpiä ominaisuuksia. Tiedä häntä. Totuuksia on aivan varmasti yhtä monta kuin on miestäkin, mutta T:lle tämä asia oli juuri näin. Ja niin sinä sitten kävi, että kun me näimme ensimmäisen kerran  – me rakastuimme. En unohda ikinä sitä iltapäivää, kun istuimme rantakalliolla kesäkuisena sunnuntaina ja T katsoi minua ruskeilla silmillään ja sanoi: ”Olet kaunis.”

F

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s