Kuinka rakkaus alkoi? Osa II

Eron jälkeen olin puolisen vuotta yksin. Lapset asuivat luonani joka toinen viikko, joten ihan ilman seuraa en ollut pitkiä aikoja. Ostin tietokoneen muka töitä varten, mutta pohjimmiltani ajattelin, että konetta voisi käyttää tulevan kumppanin löytämiseen. Siinä vaiheessa minulle ei oikein ollut selvää millaisen naisen haluaisin, paitsi että pragmaattiselle ihmiselle oli selvää, että jostain läheltä hänet pitäisi löytää. Korkeintaan 60 kilometrin päästä. Sitten vain liittymään nettideittipalveluun ja varovaisesti lyhimmällä mahdollisella maksetulla jaksolla.

Muutamien kanssa lähettelin viestejä ja tapasinkin pari naista, joista toisen kanssa vietin vähän enemmänkin aikaa. Melko nopeasti tajusin, että se ei ollut sitä, mitä halusin ja lopetin orastavan suhteen. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun minä tein ratkaisun. Maksettu jaksoni deittipalvelussa oli loppunut, mutta profiilini jäi sinne näkyville.

Aloin tosissani miettiä, mitä oikein tarvitsen suhteelta. Tajusin että kaipasin seksiä, mutta halusin naisen, joka on sinut seksuaalisuutensa kanssa ja jonka kanssa saatoin olla sinut oman seksuaalisuuteni kanssa. Se oli oikeastaan ainoa asia, joka tuntui täysin välttämättömältä.

Sitten sain deittipalvelun kautta ilmoituksen, että joku oli iskenyt minulle silmää. Kävin katsomassa tämän jonkun profiilia, ja tajusin sen olevan ihan erilainen kuin muut siihen asti lukemani. Pääsin heti kirjoittamaan hänelle viestin, koska hän oli ottanut jäsenyyden kaikilla herkuilla… Itse en ollut maksanut kuukausimaksua eli en olisi voinut tavoittaa häntä muuten kuin maksamalla seuraavan jakson maksut. Vieläkään en tiedä olisinko piheyttäni ollut maksamatta ja jättänyt kirjoittamatta . Onneksi F ei ollut pihi. Enkä minäkään enää. Enkä kauhean pragmaattinenkaan. Ja sata kilometriä sinne tai tänne. Yksi poronkusema oikeastaan. Ja vaikka en vieläkään usko horoskooppeihin, olen äärettömän kiitollinen vanhemmilleni, että panivat minut alulle kesällä niin, että minusta tuli kalat. F kun etsi kaloja…

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s