Mitä – taas uusi blogi?

Miksi perustaa uutta blogia, kun netti pursuaa toinen toistaan kiinnostavampia elämiä taviksista tähtiin? Tämä on kysymys, jota ei voi olla ohittamatta. Motiiveja on monta. Parisuhde on edelleen melko vähäisesti esillä – varsinkin siten, että molempien osapuolten ääni kuuluisi. Olemme myös havainneet, että ihmisillä on iso tarve keskustella ja pohtia rakkauselämäänsä. Niin meilläkin.  Me emme myöskään ole koulutettuja parisuhde-eksperttejä, vaan tavallinen pariskunta, joka on oivaltanut omasta mielestään intohimoisen ja hyvän suhteen merkityksen onnellisuuteen…

Tämä kaikki ei suinkaan ole langennut meille automaattisesti, vaan olemme tietoisesti pyrkineet rakentamaan suhteestamme hyvän ja lujan.  Ajatus blogista syntyikin halusta jakaa oppimaamme – ja oppia lisää. Jos jokin asia on toiminut meillä, voisiko joku muukin hyötyä kokemastamme? Uusia seksiasentovinkkejä tai ohjeita romanttiseen illanviettoon on kuitenkin turha etsiä täältä.

Olemme suunnitelleet  blogin aloittamista pitkään ja tunne siitä, että tälle blogille olisi tilausta on vain vahvistunut vuosien varrella. Aika näyttää, onko asia näin…

F&T

petikollaasi - muokattu

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s