Kuinka rakkaus alkoi?

Olin ollut kuusi vuotta enemmän tai vähemmän yksin avioeron jälkeen. Olin muodostanut poikasteni kanssa miniperheen, joka kuului vahvasti tiiviiseen sukuumme. Ensimmäiset vuodet sinkkuäitinä olivat melko villit ja taisi siinä tulla eletyksi jonkin sortin murkkuikäkin uudelleen. Olin etsinyt kuningastani turuilta ja toreilta, juottoloista ja kuppiloista. Niskat olivat yhtenään kipeinä, kun pää kieppui ympäriinsä katseen etsiessä mahdollista sielunkumppania läsnäolevien urosten joukoista. Yrittänyttä ei laiteta – ja minä totisesti yritin.

Olin laatinut Unelmieni mies –listan, jotta sitten tunnistaisin kun kohtaisin Hänet. Olin lukenut niin Miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta kuin sen sata muutakin opusta ja kirjoitusta. Olin lähettänyt palavia toiveita universumille ja ylipäätään ilmaissut haluni löytää kumppani. Olin todella hyvin valmistautunut. Sitä oikeaa ei vain kuulunut, eikä näkynyt.

Elettiin vuotta 2007 ja Facebook oli rantautunut Amerikasta Suomeen ja minä olin innoissani sosiaalisesta mediasta (silloin ei kyllä varmaankaan koko sanaa oltu kuultu Suomen maassa) heti ensimmäisessä aallossa. Kontaktin ottaminen uusin ja vanhoihin tuttaviin oli yhtäkkiä äärettömän helppoa ja nautin suunnattomasti siitä, että nyt ihmiset esiintyivät Internetissä omilla nimillään. Uskaltauduin jopa treffeillekin Facebook-tuttavuuden kanssa. Siinä eivät Amorin nuolet lennelleet, mutta kokemus oli positiivinen.

Keväällä 2008 laitoin sitten hetken mielijohteesta profiilin ja valokuvani maksulliseen deittipalveluun. Olin jokseenkin epäilevä asian suhteen, mutta kuten sanottu yrittänyttä ei laiteta. Selailin miesten profiileja ja tunsin pienoista epätoivoa. Miten täältä muka löytyisi ketään? Muistin lukeneeni jostain horoskooppikirjasesta, että kaksi kalaa muodostavat universumin täydellisintä rakkautta. Haa – siinäpä loistava alku! Koukkuja veteen – jospa joku kala nappaisi. Klik, klik, klik.

Iskin virtuaalisesti silmää kolmelle miehelle – kaikki olivat ilmoittaneet horoskooppimerkeikseen kalat. Ja koska olin ollut melko epäilevä deittisivuston toimivuudesta olin ostanut varmuuden vuoksi puolen vuoden jäsenyyden kaikilla herkuilla. Tämä mahdollisti sen, että minulle pystyi lähettämään viestiä suoraan sähköpostiini. Kuusi tuntia siitä kun olin ladannut profiilini deittisivustolle sain viestin, joka herätti mielenkiintoni. Vastasin pikimmiten. Viesti oli T:ltä.

 

F

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s